Καλλυντικα
Το προφίλ μου
 
Εγγραφή στο Ενημερωτικό δελτίο:
Καλλυντικά RUBENS AVGERS - Καλλυντικα - Rubens cosmetics
Η τσάντα αγορών μου:

Το καλάθι μου (0) | Στο ταμείο

 
Η Τσάντα αγορών μου

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

 
 

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ...

 
 

ΕΙΔΑΤΕ ΠΡΟΣΦΑΤΑ

 
Εδώ θα εμφανίζονται τα προϊόντα που έχετε επισκεφθεί πρόσφατα.
 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

 
katoaristera
 
 
» Αρχική σελίδα » ΠΡΟΣΩΠΟ » Κρέμα τροφοτονωτική Νυκτός

Κρέμα τροφοτονωτική Νυκτός
κωδικός προϊόντος: 1043

Η κρέμα νυκτός της Rubens έχει παραχθεί με τις πιο διαλεχτές πρώτες ύλες και είναι εμπλουτισμένη με βιταμίνες Α και Ε έτσι ώστε να τρέφει εσωτερικά και να τονώνει το δέρμα καθ' όλη τη διάρκεια της νύχτας που αυτό ηρεμεί.

Ο Σπήλιος Αυγερινός ήταν ο πρώτος που χρησιμοποίησε βιταμίνες θρέψεις στις κρέμες του, λόγω της αγάπης του για την υγιεινή διατροφή!

Η βιταμίνη Ε η  φημίζεται για τις αντιοξειδωτικές τις ιδιότητες και είναι πολύ απαραίτητη για την τροφή αλλά και την αντιοξείδωση του δέρματος ειδικά την νύχτα.

Η βιταμίνη Α, η γνωστή σε όλους μας ρετινόλη,  δρα στο  δέρμα κλινικά και ιστολογικά ενισχύοντας τη δύναμη των κυττάρων. Έτσι, τα κύτταρα αναπτύσσονται φυσιολογικά: είναι ένας ρυθμιστής της φυσιολιγικής εξέλιξης του DNA.  Ενισχύει την ανάπτυξη της βασικής στιβάδας των κυττάρων του δέρματος, γεγονός που μπορεί να αποτελεί την επικρατέστερη αιτία για την "τροφή" του δέρματος.

Όχι μόνο θρέφει την επιδερμίδα, αλλά με τη βοήθειά της η επιδερμίδα επουλώνεται πιο γρήγορα-αφού τα κύτταρα αναπτύσσονται πιο γρήγορα. Επιδρά στους ινοβλάστες, τα πιο σημαντικά κύτταρα του δέρματος και συγκεκριμένα προτρέπει τα γονίδια να παράγουν κολλαγόνο. Μέσω μιας ενζυματικής διαδικασίας σχηματίζεται υγιές κολλαγόνο και αποβάλλεται το μη υγιές κολλαγόνο.

Αυξάνει την έκκριση των φυσικών παραγόντων ανάπτυξης των κύττάρων, επιτρέποντας στο δέρμα να διατηρήσει περισσότερο νερό, με αποτέλεσμα οι ρυτίδες να απαλυνθούν σε κάποιο βαθμό. Αυτοί οι φυσικοί παράγοντες ενυδάτωσης διυλίζονται στην επιδερμίδα ανάμεσα στα κύτταρα και  έτσι βοηθούν στη διατήρηση της υγρασίας.Εμείς στη Rubens χρησιμοποιούμε μόνο φυτικές βιταμίνες όπως το καροτέλαιο.

Χρήση:Μετά από έναν καλό καθαρισμό με το γαλάκτωμα 1+2 της Rubens εφαρμόστε την κρέμα τροφοτονωτική νυκτός και την επόμενη μέρα απολάυστε την πιο μαλακή επιδερμίδα που είχατε ποτέ.  Εμείς στη Rubens γνωρίζουμε ότι η αποροφητηκότητα βλαβερών ουσιών αυξάνετε στην περιοχή του προσώπου γι' αυτό προσέχουμε πάρα πολύ τι συστατικά χρησιμοποιούμε!!!


Τιμή τεμαχίου: 17.42€


Πακέτα:

διαθέσιμο
Κρέμα τροφοτονωτική Νυκτός
Κρέμα τροφοτονωτική Νυκτός Κρέμα τροφοτονωτική Νυκτός 
 
Οι τιμές συμπεριλαμβάνουν Φ.Π.Α.
 
Υλοποίηση, φιλοξενία: Hyper Center