Καλλυντικα
Το προφίλ μου
 
Εγγραφή στο Ενημερωτικό δελτίο:
Καλλυντικά RUBENS AVGERS - Καλλυντικα - Rubens cosmetics
Η τσάντα αγορών μου:

Το καλάθι μου (0) | Στο ταμείο

 
Η Τσάντα αγορών μου

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

 
 

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ...

 
Κρέμα Υδρατάντ
Κρέμα Υδρατάντ
Τιμή τεμαχίου: 16.39€
 

ΕΙΔΑΤΕ ΠΡΟΣΦΑΤΑ

 
Εδώ θα εμφανίζονται τα προϊόντα που έχετε επισκεφθεί πρόσφατα.
 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

 
katoaristera
 
 
» Αρχική σελίδα » Η ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΜΑΣ
Η ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΜΑΣ

Minimal συνθέσεις: Συνταγές με όλα τα απαραίτητα συστατικά που χρειάζεται το δέρμα και κανένα περιττό που δεν χρειάζεται, για πλήρη ενυδάτωση και αντιγήρανση! Στην rubens χρησιμοποιούμε μόνο τα ουσιώδη αποτελεσματικά δραστικά σε πολύ συγκεκριμένες ποσότητες – δεν επιβαρύνουμε ανώφελα την επιδερμίδα, το προϊόν ή το μυαλό του καταναλωτή!

Πλούσιες Υφές: Η υφή συμβάλει στην αίσθηση και στην μεταφορά του προϊόντος στην επιδερμίδα. Οι πλούσιες υφές των προϊόντων rubens είναι τέτοιες ώστε να συνεργούν στην βέλτιστη διείσδυση αυτών στην επιδερμίδα αλλά και να εξασφαλίζουν μεγαλύτερη διάρκεια και ουσιαστικότερη απορρόφηση τους από την επιδερμίδα. Δεν επιβαρύνουν την επιδερμίδα.

Ακρίβεια στην παραγωγή και στις συνθέσεις: Τα προϊόντα παράγονται κάτω από συγκεκριμένες, αυστηρά καθορισμένες και ακριβείς προδιαγραφές, τέτοιες ώστε να εξασφαλίζονται οι ιδανικές συνθήκες για την σωστή και ασφαλή παραγωγή του προϊόντος ως προς την υφή και την σωστή ανάμειξη των συστατικών προκειμένου να επιτευχθεί βέλτιστη απόδοση του προϊόντος. Η ακρίβεια και λεπτομέρεια στην παραγωγή των προϊόντων αποτελεί ένα μικρό μυστικό που διατηρείται από το 1930 ακριβώς το ίδιο συντελεί στην υφή και την αποτελεσματικότητα του προϊόντος.

 

 

 
Οι τιμές συμπεριλαμβάνουν Φ.Π.Α.
 
Υλοποίηση, φιλοξενία: Hyper Center