Καλλυντικα
Το προφίλ μου
 
Εγγραφή στο Ενημερωτικό δελτίο:
Καλλυντικά RUBENS AVGERS - Καλλυντικα - Rubens cosmetics
Η τσάντα αγορών μου:

Το καλάθι μου (0) | Στο ταμείο

 
Η Τσάντα αγορών μου

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

 
 

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ...

 
Renata Λευκή
Renata Λευκή
Τιμή τεμαχίου: 8.00€
 

ΕΙΔΑΤΕ ΠΡΟΣΦΑΤΑ

 
Εδώ θα εμφανίζονται τα προϊόντα που έχετε επισκεφθεί πρόσφατα.
 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

 
katoaristera
 
 
» Αρχική σελίδα » Όροι χρήσης/Προσωπικά δεδομένα
Όροι χρήσης/Προσωπικά δεδομένα

Όροι χρήσης και προϋποθέσεις

RUBENS  cosmetics
ΤΘ 5123 (ΜΠΑΚ/ΚΙΑ)
19400 ΚΩΡΩΠΙ
ΑΘΗΝΑ
ΤΗΛ. 210 9656102

Ωράριο επικοινωνίας :  Δευτέρα-Παρασκευή 08:00-16:00 

Τηλεφωνικές Παραγγελίες: 210 9656102

Μέσω E-mail:  info@rubenscosmetics.gr
Στην ιστοσελίδα μας:  www.rubenscosmetics.gr

Παρακαλούμε διαβάστε προσεχτικά τους όρους και τις προϋποθέσεις της εταιρίας μας προτού προβείτε σε οποιαδήποτε παραγγελία.Στις τιμές που αναγράφονται περιλαμβάνεται ΦΠΑ 23%. Τα έξοδα αποστολής επιβαρύνουν τον πελάτη: 5,60 Ευρώ. Παράδοση του δέματος μέσω των ΕΛΤΑ σε όλα τα μέρη της Ελλάδος και του εξωτερικού. Η πληρωμή της παραγγελίας γίνεται κατα την παράδοση με αντικαταβολή. 

Αν επιθυμείται να παραλάβετε την παραγγελία σας σε διαφορετική διεύθυνση από εκείνη που έχετε δηλώσει, παρακαλούμε να την συμπληρώσετε προτού αποθηκεύσετε την παραγγελία.Τα διαθέσιμα είδη παραδίδονται εντός 5 εργάσιμων ημερών. Σε περίπτωση που κάποιο είδος δεν είναι διαθέσιμο για άμεση αποστολή, θα το παραλάβετε το συντομότερο δυνατό. Η εταιρεία δε φέρει ευθύνη για καθυστερήσεις που οφείλονται σε τρίτους.Αν επιθυμείτε να επιβεβαιώσετε ή να ακυρώσετε την παραγγελία σας, επικοινωνήστε με το Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών στο τηλ.: 210 9656102.Η Rubens Avgers cosmetics σας εγγυάται αξιόπιστα και πρώτης τάξης καλλυντικά προιόντα. Για την εκτέλεση της παραγγελίας σας αποθηκεύουμε τα προσωπικά σας στοιχεία και τα μεταβιβάζουμε για αυτόν τον σκοπό σε τρίτους(π.χ. courier). Γίνεται χρήση των προσωπικών στοιχείων για έλεγχο της πιστοληπτικής ικανότητας, όταν αυτή είναι αναγκαία. Σε περίπτωση που ένας ή περισσότεροι όροι θεωρούνται άκυροι ή μη εφαρμόσιμοι, εξαιρούνται των υπολοίπων που παρόλα αυτά παραμένουν σε ισχύ.

Τρόποι πληρωμής

Με αντικαταβολή.

Τρόποι αποστολής

Τα προϊόντα θα σας παραδοθούν στη διεύθυνσή σας με τα ΕΛΤΑ. Επιβάρυνση 5,60 Ευρώ για έξοδα αποστολής. Παραγγελίες άνω των 50 ευρώ δεν επιβαρύνονται με έξοδα αποστολής (εντός Ελλάδος).

Επιστροφές

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε χωρίς κανέναν περιορισμό τα είδη που δεν ανταποκρίθηκαν στις απαιτήσεις σας εντός 3 εργάσιμων από την παραλαβή τους.Σε αυτή την περίπτωση δεχόμαστε την επιστροφή μόνο στην αρχική συσκευασία και σε άριστη κατάσταση. Τα έξοδα αποστολής δεν επιστρέφονται. Τα προς επιστροφή εμπορεύματα πρέπει να συνοδεύονται από το ειδικό δελτίο επιστροφής. Βεβαιωθείτε ότι λάβατε την απόδειξη του ταχυδρομείου κατά την επιστροφή του δέματός σας σε περίπτωση απώλειάς του. Σε περίπτωση επιστροφής σας επιστρέφουμε άμεσα την αξία του προϊόντος.

Προστασία προσωπικών δεδομένων

Η Εταιρεία σας εγγυάται αξιόπιστες και πρώτης προιόντα . Για την εκτέλεση της παραγγελίας σας αποθηκεύουμε τα προσωπικά σας στοιχεία και τα μεταβιβάζουμε ΜΟΝΟ για αυτόν τον σκοπό σε τρίτους. Γίνεται χρήση των προσωπικών στοιχείων για έλεγχο της πιστοληπτικής ικανότητας, όταν αυτή είναι αναγκαία. Τα στοιχεία των διευθύνσεων δεν χρησιμοποιούνται και δεν μεταβιβάζονται για διαφημιστικούς και συναφή σκοπούς σε τρίτους

 

 
Οι τιμές συμπεριλαμβάνουν Φ.Π.Α.
 
Υλοποίηση, φιλοξενία: Hyper Center