Καλλυντικα
Το προφίλ μου
 
Εγγραφή στο Ενημερωτικό δελτίο:
Καλλυντικά RUBENS AVGERS - Καλλυντικα - Rubens cosmetics
Η τσάντα αγορών μου:

Το καλάθι μου (0) | Στο ταμείο

 
Η Τσάντα αγορών μου

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

 
 

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ...

 
Renata Λευκή
Renata Λευκή
Τιμή τεμαχίου: 8.00€
 

ΕΙΔΑΤΕ ΠΡΟΣΦΑΤΑ

 
Εδώ θα εμφανίζονται τα προϊόντα που έχετε επισκεφθεί πρόσφατα.
 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

 
katoaristera
 
 
» Αρχική σελίδα » Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ
Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ

 

Η ιστορία της Rubens cosmetics ξεκινάει από την Θεσσαλονίκη το 1930 με την επωνυμία Rubens avgers cosmetics, από τον λαμπρό επιστήμονα και ερευνητή Σπήλιο Αυγερινό.
Ο Σπήλιος Αυγερινός, από του πρώτους απόφοιτους της σχολής Χημικών στο πανεπιστήμιο Αθηνών, έτρεφε μεγάλο σεβασμό για τον τομέα Υγείας και Ομορφιάς. Έτσι λοιπόν αφιέρωσε ολόκληρη την επιστημονική του ζωή στην έρευνα και την μελέτη για τη ανάπτυξη και την εξέλιξη αυτού του τομέα.
Ήταν ένας άνθρωπος που πίστευε στον υγιεινό τρόπο ζωής αλλά και στο «προλαμβάνειν εστί φιλοσοφείν».  Ήταν λάτρης της φύσης όντας γεννημένος στην Πελοπόννησο του άρεσε πολύ να περπατάει και να απολαμβάνει τη φύση αλλά να βελτιώνει και τη φυσική του κατάσταση.
Εμπνευσμένος από τη φύση αλλά και γοητευμένος από την επιστήμη της χημείας και όντας δεινός υποστηρικτής της αγνής και φυσικής ομορφιάς, πίστευε σε βάθος  πως κάθε γυναίκα είναι μοναδική αλλά και μοναδικά όμορφη! Επίσης υποστήριζε πως κάθε γυναίκα νιώθει
περισσότερο γυναίκα όταν περιποιείται τον εαυτό της απλά, φυσικά και αγνά. Εξού και το όραμα του: «Οι Ελληνίδες δεν πρέπει να στερούνται κομψότητας και εμφάνισης. Τις κρέμες πρέπει να τις φοράνε όλες οι γυναίκες. Να είναι προσιτές σε όλες!». Αυτό ακριβώς αποτελέσε και το βαθύτερό του κίνητρο, να φτιάξει δηλαδή προϊόντα ομορφιάς και περιποιήσης υψηλής ποιότητας σε οικονομική τιμή για όλες τις γυναίκες!

 

Έτσι λοιπόν εμείς σήμερα στη Rubens έπειτα από 80 χρόνια μπορούμε να σας πούμε πως είμαστε η πρώτη εταιρία που ερεύνησε, μελέτησε και έφτιαξε καλλυντικά στη Ελλάδα και έχει μεγαλώσει με υπερηφάνεια και τιμιότητα τρεις γενιές!!

Η γνώση, η εμπειρία και η αγάπη μας για τα καλλυντικά μας ώθησε να διευρύνουμε την γκάμα των προϊόντων μας με μία σειρά καθημερινής περιποίησης ειδικά φτιαγμένη για παιδιά, 100% οργανική και πιστοποιημένη από τον ECOCERT. Την σειρά eco.kid 

_____________________.jpg 

 
Οι τιμές συμπεριλαμβάνουν Φ.Π.Α.
 
Υλοποίηση, φιλοξενία: Hyper Center